Free express shipping on all orders

Delevery and care

Levering
Vi bestræber os på at levere smykkerne hurtigst muligt, men da alle smykker er håndlavet kan leveringstid variere. Custommade smykker er levering 7-14 dage. 

Kvalitet
Vi laver vores smykker i høj kvalitet hvor teknologi og håndværk er kombineret. Derfor når smykkerne er håndlavet er alle unikke, og alle smykkerne kan variere en smule i udseendet.
Vi tager forbehold for at forgyldning og oxydering er en overflade behandling, og derfor vil blive slidt af med tiden.

Smykkepleje
For at bevare dit kostbare smykkes flotte udseende længst muligt er der nogle små ting du kan gøre. Når du ikke går med smykkerne, bevar dem da i et smykkeskrin eller en lukket æske. Luft går ind og oxiderer overfladen på smykker og med tiden vil de derfor se kedelige ud. Dette kan dog poleres væk. Samtidig holder overfladen længere hvis de ikke bliver udsat for vand, især de forgyldte smykker.

Returret
Hos Ziva Cph Jewelry gives der ikke penge retur, men vi bytter til andre produkter.
Smykker købt hos ZCJ i forkert størrelse kan mod beløb laves om til andre størrelser. Dog kan speciallavet smykker ikke returneres.

Customade Smykker

Når processen i et customade smykker er gået igang er der ikke mulighed for at annullere ordren. Man kan heller ikke returnere eller få pengene tilbage på customade smykker.